lauantai, 30 syyskuun 2023

Palvelumme

Hoiva&Terveys Sote on Suomen johtava hyvinvointialueita, sote-alan yrityksiä ja muita toimijoita seuraava digitaalinen uutis- ja tietopalvelu alan päättäjille. Hoiva&Terveys on osa yhdeksässä Euroopan maassa toimivaa kansainvälistä Bonnier Healthcare B2B-verkostoa.

Ota yhteyttä ja mietitään teille räätälöity ratkaisu.

Suomessa palvelumme on tarkoitettu kaikille niille, jotka tekevät tai valmistelevat sote-toimialalla tärkeitä päätöksiä: päättäjät ja asiantuntijat yrityksissä, julkisella sektorilla, järjestöissä sekä poliittisen päätöksenteon alalla. Palvelumme tarjoaa lisäarvoa ja hyvän kontaktikanavan kaikille järjestöille, viranomaisille ja alihankkijoille, joiden toiminta koskettaa hoiva- ja terveysalaa.

Hoiva&Terveys on hyvä ympäristö viestiä alaa kiinnostavista asioista: meillä viestinne ei huku yleisuutisointiin.

Palveluitamme ovat:

  • Hoiva&Terveys Sote uutis- ja tietopalvelu
    • Blogit
    • Display-mainonta
  • Tapahtumat
    • Aamiais- tai iltapäiväseminaarit
    • Verkkoseminaarit

Ota yhteyttä
[email protected]
+358 30 422 8808

Hoiva&Terveys Sote uutis- ja tietopalvelu

Hoiva&Terveys seuraa hyvinvointialueiden rakentumista ja alan yritysten toimintaa, poliittista päätöksentekoa, viranomaisten toimintaa ja kilpailutuksia.

Uutiskirjeemme tavoittavat yli 2 000 alan päätöksentekijää neljänä päivänä viikossa.

Blogit

Kauttamme pystyt tuottamaan blogeja ja kumppaniartikkeleita, joiden avulla pystyt markkinoimaan asiantuntijuuttanne. Lisäksi display-mainonnan kautta pystyt sivustollamme tuomaan esille esimerkiksi omaa tapahtumaanne, podcastia tai raporttianne.

Bloggaaminen Hoiva&Terveys Sote-uutisten sivulla on erinomainen tapa esitellä yrityksen palveluita, tuotteita ja asiantuntijoita. Blogit soveltuvat myös tuomaan yrityksen oman sanoman kattavammin esille.

Blogipaikka sisältää rajattoman julkaisuoikeuden tietyn ajanjakson aikana Hoiva&Terveys -sivuilla. Blogeja markkinoidaan Hoiva&Terveyden uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa.

Display-mainonta

Display-mainonta on erinomainen tapa, mikäli tavoitteenasi on tuoda esille omaa tapahtumaasi, podcastia, raporttia tai rekrytoida sote-alan huippuasiantuntija. Bannerisi tavoittaa yli 2000 sote-alan asiantuntijaa viikottain. Banneria julkaistaan Hoiva&Terveyden verkkosivuilla sekä jokaisen artikkelin yhteydessä.

Tapahtumat

Yhteistyössä kanssamme pystyt järjestämään päättäjille kohdennettuja tapahtumia tai seminaareja, joiden kautta saat suorat kontaktit potentiaalisiin asiakkaisiin sekä pääset esittelemään omien palvelumallien hyötyjä.

Järjestä tapahtumasi Hoiva&Terveyden kanssa yhteistyössä ja tavoita sote-sektorin ylimmät päättäjät niin hyvinvointialueilla kuin yrityksissä.

Kuvassa Hoiva&Terveys Arena Paasitornissa 2022. Puhujat vasemmalta oikealle: Eero Rämö, Marko Rauhala, Mia Laiho ja Timo Aronkytö. Kuvaaja Ville-Veikko Niemelä.

Aamiais- tai iltapäiväseminaarit 4 h

Korkeatasoinen läsnäolotapahtuma, joka järjestetään yhdessä kumppanin kanssa avaimet käteen -periaatteella. Erinomainen ympäristö korostaa yrityksenne näkyvyyttä, luoda henkilökohtaisia kontakteja läsnäolijoihin ja tuoda yrityksen oma viesti esiin oikealle kohderyhmälle.

Verkkoseminaarit

Tapahtumat voidaan järjestää myös verkossa. Verkkoseminaari on 1h tai 1,5h mittainen tallennettava maksuton kumppanin kanssa järjestettävä korkeatasoinen webinaari Zoom Webinar -alustalla.

Tuoreimmat uutiset