Osallistu Hoiva ja Terveyden maksuttomaan verkkoseminaariin: Hallintomallit puntarissa

Hoiva ja Terveys järjestää maksuttoman verkkoseminaarin, jossa keskustellaan ajankohtaisista teemoista liittyen hyvinvointialueiden hallintomallien ja organisaatioiden rakentamiseen. Tämä aihe on kaikkien aluevaltuustojen asialistalla keväällä ja muotoilee pitkälle päätöksenteon ja johtamisen tulevaisuutta hyvinvointialueilla.

Hoiva ja Terveys Studion verkkoseminaarissa on mahdollista kuunnella huippuasiantuntijoiden näkemyksiä siitä, millä tavalla hallintomallit todella vaikuttavat päätöksentekokykyyn. Tarkemmin pureudutaan eri mallien etuihin ja siihen, miten varmistetaan hallinnon kyky tehdä isoja päätöksiä.

Puhujina studiossamme ovat Satakunnan hyvinvointialueen muutosjohtaja Anneli Lehtimäki, Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelukokonaisuuden johtaja Riku Siren ja hallintotieteiden professori Jari Stenvall. Tapahtuman vetäjänä toimii Hoiva ja Terveyden päätoimittaja Merja Aura.

Osallistujat voivat esittää kommentteja ja kysymyksiä chatin kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä:

Maksuton verkkoseminaari: Hallintomallit puntarissa 22.3. klo 9-10.30 (bonnierbusiness.fi)

Edellinen artikkeliPirkanmaa valitsi valtuuston puheenjohtajat ja hallituksen – Jukka Alasentie vt. hyvinvointialuejohtajaksi
Seuraava artikkeliMieli ry:n kriisipuhelimeen tulvii soittoja ja Sekasin-chat on ruuhkautunut – Ukrainan kriisi järkyttää perusturvallisuutta